Zonne-energie

Zonne-energie

Met zonne-energie wordt meestal bedoeld de energie die mensen zelf met hun technologie opwekken direct vanuit van zonnestraling. De meest gebruikte toepassing is door middel van zonnepanelen met fotovoltaïsche cellen (ook wel PV-cellen genoemd). Die zetten het licht direct om in elektriciteit: zonnestroom.

Sinds 3 jaar installeren wij ook zonnepanelen. Het voordeel van zonne-energie is dat dit gratis is, nooit op raakt, het beter voor het milieu is ook vanwege de CO2 uitstoot. We gebruiken een software pakket zodat we voor u een nauwkeurige berekening kunnen maken. Zodat u hier maximaal rendement kan behalen. Ook is belangrijk hoe de installatie aangelegd wordt. Als dit niet op de juiste manier gebeurt kunnen er brandgevaarlijke situaties ontstaan.

Omdat het vermogen van zonnestroom installaties meestal behoorlijk hoog is moeten deze installaties aan bepaalde normen en eisen voldoen. Wij zijn een Uneto VNI installateur en kunnen dit daarom voor u verzorgen. De BTW op aanschaf en montage van de zonnepanelen kan ook voor de particulier van de belastingdienst terug gevraagd worden. Dit regelen wij graag voor u.

afspraak maken?

@vanAsseltPutten:

TwitterX Error: Could not load tweets as Twitter responded with the error: 'Could not authenticate you.'.