Beveiliging

Inbraakbeveiliging

Er vinden in Nederland regelmatig inbraken plaats. U moet er toch niet aan denken dat inbrekers hun slag hebben geslagen in uw woning of bedrijf?

De impact van een inbraak is vaak groot, ook al bent u verzekerd tegen diefstal. Het vervangen van gestolen voorwerpen is meestal moeilijk en in sommige gevallen zelfs onmogelijk.

Denkt u maar aan unieke objecten met een emotionele waarde. Wel kunt u zelf makkelijk maatregelen treffen om inbraak tegen te gaan (denk aan het sluiten van ramen en deuren) Elektronische beveiliging gecombineerd met bouwkundige beveiliging kan een goede oplossing zijn om die inbreker buiten de deur te houden.

Als u een nieuw pand of woning gaat bouwen kunnen wij de bedrading van de installatie makkelijk wegwerken. Ook is het mogelijk om draadloze systemen aan te brengen. Het voordeel hiervan is dat er geen hak of breekwerk nodig is. Wij gebruiken uitsluitend goedgekeurde producten met een SCB certificaat. Graag maken we met u samen een plan van aanpak.

Brandbeveiliging

Apparatuur die veel stroom gebruikt (wasmachine, wasdroger) hebben een grotere kans op het veroorzaken van brand. Maar ook televisies kunnen brand veroorzaken. In een televisie zitten vaak elektronische onderdelen, die direct contact maken met het lichtnet. Door stof en vettige neerslag binnenin de televisie kan er een stroom gaan lopen die warmteontwikkeling geeft. Daarom kan een televisie beter met de schakelaar uitgezet worden, in plaats van het op de Standby te laten staan. Ook een strijkijzer kan brand veroorzaken, maar daarbij is het meestal onbedachtzaamheid van de gebruiker, door bijvoorbeeld het strijkijzer op de kleding te laten staan wanneer de telefoon gaat.

Volgens het bouwbesluit van 2013 moet er op elke bouwlaag in de woning minimaal één rookmelder zitten die doorverbonden is met de andere bouwlagen. In enkele gevallen kan een klein brandje in enkele minuten tot een grote uitslaande brand leiden. U moet er niet aan denken dat u een brand had kunnen voorkomen door het toepassen van eenvoudige middelen.

Wij kunnen u helpen om maatregelen te treffen door bijvoorbeeld het aanbrengen van rookmelders. Dit is ook mogelijk op uw bestaande inbraakbeveiliging installatie of in enkele gevallen draadloos. Verder kunnen we voor bedrijven of instellingen complete brandmeld installaties leveren en installeren. Ook hier geld dat alle producten voorzien zijn van een certificaat en voldoen conform de NEN 1010, NEN 2535, NEN 2575 en de EN54.

@vanAsseltPutten:

 • van Asselt on Twitter De lente komt eraan, de dagen worden langer, meer gratis energie, dus tijd voor zonnepanelen! https://t.co/ie73LSBEZg
  van Asselt 6 jaren, 10 maanden terug

 • van Asselt on Twitter Ook nog in het mooie najaar bezig met duurzame energie! https://t.co/6NvY37YBuJ
  van Asselt 7 jaren, 2 maanden terug

 • van Asselt on Twitter Een mooie installatie met zwarte panelen opgeleverd. Laat de gratis energie maar komen! http://t.co/J1m5pAgnQ4
  van Asselt 7 jaren, 8 maanden terug

 • van Asselt on Twitter Nog meer gratis energie! http://t.co/0qM5XzD3HP
  van Asselt 7 jaren, 9 maanden terug

 • van Asselt on Twitter Even groepenkasten aangebracht in de machine kamer van een melkstal. http://t.co/6URR34vjxh
  van Asselt 7 jaren, 11 maanden terug

 • van Asselt on Twitter We staan vandaag op de kerstmarkt in Putten met ons duurzaam Putten team. http://t.co/lCCnzQRcDp
  van Asselt 8 jaren, 1 maand terug